Acustic

Sala Conf. Port C-ta

Tavan Laque cu microperforatii acustice. In el s-au instalat 6 cercuri translucide.

Avantajele produsului

Comfort: Imbunatateste acustica si este un corector de poluare fonica.

Estetic: Pastreaza toate avantajele tavanelor extensibile. Toate culorile sunt valabile si pentru tratamentul acustic. Vizual perforatiile raman foarte discrete; in majoritatea cazurilor distanta dintre tavanul extensibil si privitor fac ca micile perforatii sa fie invizibile.

Adaptabilitate: Solutia noastra este adaptabila oricarui proiect in termeni de corectie acustica.

Principul de functionare

Tavanul extensibil este o folie standard la care se adauga perforatiile. Gaurile calbrate pentru un tratament acustic sunt rotunde cu diametre standard de 0.5 sau 1 mm.

Plenumul desemneaza spatiul dintre tavanul existent si tavanul extensibil. Acesta este folosit pentru a crea un volum de amortizare si de a instala, eventual, un material fono-absorbant. Acest material se poate adauga pentru optimizarea globala a performantelor sunetului.

Combinatie de 3 tipuri de absorbtie pentru o mai mare eficienta:

1.Efectul membranei

Efectul de amortizare al membranei este obtinut prin rezonanta volumului de aer din plenum. Acesta absoarbe frecventele joase. Inaltimea plenumului are o influenta primara in performantele globale.

2.Perforatiile

Perforatiile absorb frecevtele medii. Numarul si diametrul lor determina gradul de absorbtie. Perforatiile sunt esentiale in optimizarea randamentului materialelor absorbante pentru frecvente inalte.

3.Grosimea materialului izolator

Grosimea materialului absorbant joaca un rol asupra intregii game de frecvente. Densitatea acestuia, precum si natura lui, are impact asupra performantelor in domeniul inaltei frecvente.

Solutia noastra fonica EXTENZO se poate plia pe cele mai riguroase cerinte si restrictii.

Comfortul acustic depinde de cumularea performantelor tuturor suprafetelor (podea, pereti si tavan). Datorita tratamentului acustic tavanele extensibile aduc o solutie viabila in compensarea performantelor mai scazute a celorlalte suprafete.