Despre Noi

Suntem prima companie care, cu 24 ani in urma, a introdus pe piata din Romania sistemele de tavane extensibile Barrisol!

14 ani mai tarziu, din motive impuse de evolutia pietei din Romania, am acceptat sa devenim in exclusivitate reprezentantii unui alt mare producator francez din acest domeniu: EXTENZO AFC S.A.S.

Aceasta experienta indelungata ne indreptateste sa garantam clientilor nostri atat produsele oferite, cat si serviciile si recomandarile pe care le facem, in sprijinul punerii in valoare a spatiilor dedicate si in spiritul colaborarii optime dintre beneficiar – architect – constructor – furnizor.

EXTENZO este lider mondial pe piata tavanelor extensibile si printre cei mai mari producatori, cu o experienta de aproape 40 de ani si cu peste 2000 de distribuitori in intreaga lume. Oferim clientilor nostri, pe langa o gama larga de variante ale produselor -  materiale simple sau printate, cu rol acustic, piese de iluminat sau chiar mobilier -, si, la fel de important, manopera specializata de montaj!